LITTLE HELPER

Santa Claus have elves who helps in everything and also when Santa is getting flu. It’s not appropriate to get sick at the busiest time of the year.

You don’t necessary have elves for help but this Lem1Bakery’s Icy Blackcurrant aroma extract is! This icy blackcurrant aroma opens congested nose with small effort and it fits for steam breathing for example. Boil the water to steamy hot and add few drops of Icy Blackcurrant aroma extract in it. Then just breath calmly and you can feel how your nose opens and it’s easier to breath.

You can also make some delicious hard candies to your christmas table with Icy Blackcurrant aroma extract and they works also as mints.

Order an easement to stuffyness from here:

ICY BLACKCURRANT

PIENI APURI

Joulupukilla on tontut apunaan jokaisessa asiassa, ja myös siiinä jos meinaa flunssa iskeä. Eihän nyt vuoden kiireisempänä aikana ole aikaa sairastella.

Sinulla ei välttämättä ole tonttuja apunasi, mutta Lem1Bakeryn Icy Blackcurrant makuaromi on! Tämä jäinen mustaherukka aromi avaa tukkoisen nenän pienellä vaivalla, sillä se sopii muun muassa höyryhengitykseen. Keitä vesi höyryävän kuumaksi ja lisää muutama tippa Icy Blackcurrant makuaromia sekaan ja hengitä kaikessa rauhassa, tunnet kuinka nenäsi aukeaa ja on helpompi hengittää.

Voit myös tehdä joulupöytään herkullisia kovia karkkeja Icy Blackcurrant makuaromilla ja ne toimivat myös sopivasti kurkkupastilleina.

Tilaa helpotusta tukkoisuuteen tästä

 

Leave a Reply